BejelentésPont neked ^^ Noncsi és Dodihh <33
itt mindent megtalálsz(üzi falra miszály írni;))

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


A legjobb idézetek

Olyan furcsák vagyunk mi emberek, a lelkünk sír az ajkunk nevet. Egymásról azt hisszük, boldog talán, s irigykedünk minden szaván. Azt hisszük, ha a másik szeme ragyog gondolatai tiszták, szabadok. S nem vesszük észre, hogy vennénk észre, hogy könnyei égnek csillogó szemében. Hazugság az egész életünk, hisz akkor is sírunk, ha nevetünk..

A suttogást még csak hallanod sem kell, máris tudod, hogy rólad beszélnek.Levegőnek nézel, ahogy elmész mellettem s letagadod az érzést, hogy valaha is kellettem... Nem nézel a szemembe, tán félsz attól, amit látnál? Pedig a szememben van minden mire valaha is vágytál!"


Örök szerelmet fogadtunk régen, még egy életre, csak arra kérlek, mégegyszer hallgass a szívedre..


Kiállnál-e mellettem, ha a világ ellenem fordulna, ölelnél-e engem az utcán esőben csókolva?

A szíw szeret az ész tudja nem lehet. Így ketten ők örök ellenfelek. Az ész már lemond a szíw még remél ám hiába az okos ész az érző szíw ezerszer többet ér <3

Megprobálni elfelejteni walakit akit szeretsz, olyan mintha megprobálnál walakire emlékezni akit soha nem is ismertél :(

“Tanulj a múltból. Ne érj úgy életed végére, hogy azt érezd, nem is éltél igazán. Sokan, amikor elérnek arra a pontra, hogy el kell hagyniuk a földi világot, utoljára még meglátják az örömet és szépséget, amely csak azért nem lehetett az övék, mert féltek élni.” (Clearwater)

"Mi, nők, annyira bele tudjuk képzelni, magyarázni hihetetlen alakokba a fantáziát. (...) Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk. A csibészekre, ebadtákra. Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak. Á, dehogy változnak! Kicsi...t még meg is aláznak. Várni kell rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük. Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott. Csókjuk kábító, begyakorolt. Ők azok, akikért élni-halni kell. Akikért biológiai bombánk robban. Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk. Ha választani kell, őket választjuk. A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából. Velük nincs is mit megbánni. Ilyet szeretnénk, de nem ilyet akarunk. Legalábbis nem készen. Szóval, rossz legyen, amikor elszédít, de aztán jó legyen a hatásunkra. És maradjon is olyan, hogy a többi nőre már ne legyen hatással. Esküszöm, nem értem magunkat. Csoda, hogy szegény jófiúk belerokkannak a próbálkozásba? A rosszak nem, mert ők nem is akarnak érteni minket. Csak mi őket. Ördögi kör ez."

"Az igaz barátok akkor is melletted lesznek, ha az egész világ ellened fordul..."

"Nehéz elhinni, hogy az, aki valaha mosolyt csalt az arcomra, az most könnyeket csal a szemembe ..."

"Amióta láttalak Te vagy minden álmom, Azóta is éjjel-nappal te utánad vágyom. Azóta mosolyod nem tudom feledni, Bár te is tudnál ugyanúgy szeretni.. "

"Az embert nem a fájdalom öli meg, hanem a remény, amiben csalódott"

"Tudod olyan ritkán jön össze, hogy két ember igazán szeresse egymást. Vagy az egyik szerelmes és a másik elfogadja vagy csak valami összetartja őket. Fogadj meg tőlem egy tanácsot: ne okozz másoknak bánatot, meg szenvedést. Ha szereted őt, úgy tedd, hogy ő is boldog leg...yen. Hisz olyan rövid ez az élet és annyira kevés jó dolog jut belőle, hogy azt a pici kis örömet el kell fogadnunk ami néha jut."

"Nehéz dolog, hogy ne szeress, de nehéz az is, hogyha szeretsz. A legnehezebb, ha hiába szeretsz."

"Azt mondtad sosem akarsz engem szomorúnak látni.. ez azt jelenti, hogy mindig becsuktad a szemed akárhányszor sírtam?"

Az emberek elfelejthetik hogy mit mondtál, vagy mit csináltál, de mindig emlékezni fognak arra, hogy milyen érzéseket ébresztettél bennük.
A legszebb emlék a szeretet, amit mások szívében hagyunk magunk után.


"Mosollyal tudod legegyszerűbben kihúzni magad a nehéz helyzetekből. Még akkor is, ha az a mosoly hamis."


"De hát annyiféle módja van egy szív összezúzásának. Törhet így, és törhet úgy, az eredmény mindenképpen ugyanaz."


Fontos, hogy megtanuld: nem szerethet Téged mindenki. Lehetsz Te a legszépségesebb eper a világon; érett, zamatos, kívánatos, édes és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd, lesznek emberek, akik egyszerűen nem szeretik a epret. Meg kell értened, hogy mindig lesz olyan, akit Te ugyan kedvelsz, de az mégsem szereti a epret. Így hát megvan rá a lehetőséged, hogy alma legyél. De tudd, ha azt választod, hogy alma leszel, csak középszerű alma leszel. Töltheted az életed további részét azzal, hogy igyekszel vagy megpróbálhatsz megint a legjobb eper lenni...

Abban a hétfői mosolyban benne volt egy keddi levél, egy szerdai csók, egy csütörtöki "rólad álmodom", egy pénteki vágyakozás - és egy soha napi beteljesülés.


Sosem késő, hogy az legyél, ami lenni akarsz. Nincs korlátozva az idő, bármit bármikor elkezdhetsz. Változhatsz, vagy maradhatsz a régi, nincsenek szabályok erre. Lesznek nagyszerű és rossz pillanataid - remélem, te tele leszel jóval. Remélem látsz majd olyan dolgokat amiken ledöbbensz. Remélem érzel majd olyat, amit addig sohasem éreztél. Remélem találkozol olyan emberekkel, akik másként látják a világot. Remélem olyan életed lesz, amire majd büszke lehetsz. De ha mégsem, remélem lesz elég erőd hogy újrakezdd..


Éjjel bejössz a szobámba, hallom, hogy itt vagy, tudom, hogy meztelen testem nézed, és tetszik, amit látsz! Alig várod, hogy nekem ess, igaz? Szemtelen szúnyog!


Amikor odanyúlsz, én jobban szétnyitom. Remegek, bár tudom, gyengéd leszel. És ha kiveszed, csak ámulok, mekkora volt bennem! Nem is kellett volna úgy félnem a foghúzástól!


Kicsim, csak azt szeretném megkérdezni, hogy nincs-e izomlázad, mert egész nap csak te jársz az eszemben!


Gyakorlunk matekot? Téged meg engem összeadnánk,ruháinkat levonnánk, lábainkat eloszthatnánk, és mi sokszorozodhatnánk!


Van 25 másodperced, hogy írj nekem. Ebbol 15 hátra van és ha az sms-ed nem ér ide 10 másodpercen belül, amibol 8 már le is telt, akkor jössz nekem ezer puszival.


Gyengéden az ujjaim közé veszem, ajkaimhoz emelem, nyelvemmel finoman kitámasztom, óvatosan ráharapok, és ha jól csinálom, kijön a mag. Kérsz te is szotyit ?


Az öngyilkosság egyetlen elfogadható módja,ha halálra szeretkezed magad.

Mostantól úgy gondolok rád mint egy egyszerű hétköznapi fiúra akit bármikor képes lennék szeretni, de nem te leszel az egyetlen. Nem fogok miattad sírni, és nem fogok rád várni. És észreveszem hogy más fiúk is léteznek. A szívem mélyén még mindig reménykedem, de nekem is szükségem van a boldogságra. Nem fogok miattad mindent veszni hagyni úgy, hogy még csak nem is vagy az enyém. Fáj, és nagyon nehéz, de tovább kell lépnem, és most az egyszer nem miattad, hanem magam miatt....

"Tudod mi az szeretni valakit? Ha kérdezik büszkén letagadni, Minden útcán őt keresni, S ha jön, közömbös arcot vágni, Nem sírni mintha nem is érdekelne, S aludni könyekkel a szemedben, Mosolyogni, ha szíved ég! Tudod mi ez? A dacos női büszkeség!"..

„Elszorul a torkom, ha szembe jössz velem. Elárul az arcod, de nem beszélsz te sem. A boldogságunk mellett csendben elmegyünk. Mondd: Miért jó így nekünk?”


"Az ember erős,de a szíve megszakad,ha azt akit szeret,szeretni nem szabad!"


„Egyszer már elveszítettelek. Azt hiszem, még egyszer is meg tudom tenni, ha ez tényleg az, amit szeretnél.

"Fáj, hogy ennyire szeretlek, mert ha rádnézek, látom, hogy ez téged hidegen hagy."


A síromnál két madár bánatosan zengi, itt nyugszik ki veled boldog akart lenni!!!"


„Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, hogy minden édes csókot a számon felejtett. Csak akkor adna igazán szépet, ha mindörökre nekem adna téged. „


„Oly szomorú mindig egyedül. Valakit mindig hiába keresni, valakit várni, aki nem jön többé. Valakit szeretni titokban örökké!”


"Az ember akkor a legmagányosabb,mikor sokan vannak körülötte,de nincs ott az az egy aki benne van a csöndben."


Szeretnéd elérni és tudnád szeretni, de nem lehet elérni, mert nem enged szeretni.


*mikor utoljára együtt voltunk, mikor utoljára öleltél és csókoltál, még nem tudtam hogy az lesz az utolsó..*


*egyszer véget ér minden, ami szép. egyszer elhagy, kit legjobban szeretsz. egyszer tönkre megy minden, mi épp.. s ez így lesz míg a föld kerek.*


Ha veszítettél már el valakit, tudod, hogy a vesztés pillanatában szeretted a legjobban és a legigazabban. Amikor szembesültél azzal, hogy „nincs”. Amikor a sors letépi rólunk azt, akit szeretünk, s ott maradunk kifosztva, egyedül – a hiányban döbbenünk rá..., mennyire szerettük. Utólag. És jönnek az emlékek: a közönyös hétköznapok, a szürke reggelek, a fáradt fölkelések, a rosszkedvű morgások, veszekedések, összezördülések, a kellemetlen esték, amikor nem történt semmi, csak ültetek egymás mellett, üresen – a hiány fájdalmas érzésével visszanézve villámfényben látod meg a múltadat, s azt kiáltod:- Milyen hülye voltam! Nem láttam, milyen kincset szórok szét minden percben és órában!... Bár akkor tudtam volna, amit most tudok: hogy ajándék volt vele az élet! Bár visszatérhetne, akár csak egyetlen percre is! Másképp szólnék hozzá? Másképp látnám, másképp ölelném… És elmondanám neki azt, hogy… Mit is?... Amit nem lehet elmondani


"Nem fogok bocsánatot kérni azért, hogy nem az vagyok, akit te akarsz.. mert tudom, hogy valaki valahol vár rám, aki önmagamért fog szeretni."


Ne félj az árnyaktól. Csak azt jelentik, hogy valahol fény van a közelben.


Amikor megszülettél mindenki nevetett, csak Te sírtál. Éld úgy az életed, ha meghalsz mindenki sírjon és csak Te nevess.


Arra gondolunk legtöbbször, akit legjobban szeretnénk elfelejteni.

Nem vagyok a csajod, nem vagyok a szerelmed csak egy ártatlan ember ott meletted.


Az ember azért szeret, mert szeret. Nem kell hozzá semmi indok.


A szív darabokra hullása nem olyan hangos dolog, mint egy bomba felrobbanása. Sőt, gyakran olyan nesztelen, mint egy madártoll lehullása.. de akkor miért ilyen fájdalmas? Mert más nem hallja igazán.. téged kivéve : )


Egy tökéletes kép volt, mikor láttam magam a szemedben,Meg jó reggelt kívántam, édesen itt feküdtél mellettem,És amit fülembe súgtál, rávéstem egy padra,Tökéletes pillanatot ezzel az örökkévalóságnak adva.


Téged megbénít a félelem, engem meg a bánat,Téged oda húz egy kéz, ami engem a halálba rángat.De most elmegyek, elfogyok, mint a gyertyáról a viasz.


Fáj még a szó, fájnak a percek, az évek,A szívemet nyomja, mikor a múltba nézek,Könnyeim hullnak, a párnára borulva Sírok egy végtelen könyvet lapozva.


Álmodozom róla, hogy majd a szabadban elterülve,Nyugalom lesz mindenhol és bezárkózom belülre Az elmém titkos zugába és rájövök majd végre,Hogy Te hiányzol egyedül az út végéhez érve.


Fáj minden pillanat, mit nélküled el kell töltenem,Egy gyenge mondat vigasztal: egyedül jobb nekem.


Tudom, már elmúlt, vége a szépnek,Szépen, lassan eltűnnek a képek,Sebeim maradnak, nyitva a világnak,Példát mutatva, gátat szabva a hibáknak.


Aki a hallgatásom nem érti, az a beszédemet sem.


Ami hibás, az az élet, ami mindig cserben hagy téged,Mert a boldogságot hajszolod, de csak csalódások érnek,Így a magány - könnyek hadán - talán rád talál végleg.


Megtanultam szeretni, és te segítettél ebben,Még mindig szeretlek, nem tudom kifejezni szebben.Már csak ennyire vagyok képes, már csak ennyi telik tőlem.Miben hasonlít egymásra egy férfi és egy sörösüveg?
- Nyaktól felfelé mindkettő üres.Miért olyan rövidek a szőkékről szóló viccek?
- Hogy a férfiak is meg tudják jegyezni őket.A legmocskosabb dolog az életben a vége. Vagyis, kemény egy dolog. Elveszi egy csomó idődet és mit kapsz a végén? Belehalsz. Ez lenne a jutalom?A halál a bónusz?vagy mi? Azt hiszem, hogy pont fordítva működik ez az egész.. meghalni kéne először - letudni rögtön. Aztán jönne az öregek otthona. Ha már eleget fiatalodtál, akkor onnan kirúgnak. Kapsz egy aranyórát. Dolgozni mész. Ledolgozol negyven évet, amíg végre elég fiatal vagy ahhoz, hogy visszavonulhass és élvezd az életet. Bulizol, kipróbálsz ezt-azt. Közben felkészülsz az iskolákra - egyetem, középiskola, majd az általános. Utána kis kölyök leszel és annyit játszol, amennyi csak beléd fér.
Nincsen felelősség egyáltalán a válladon. Aztán bebújsz egy kellemes, meleg helyre, ahol lebegve töltöd az utolsó kilenc hónapodat és alaposan kipihened magad.
Végül pedig egy hatalmas, eksztatikus orgazmusban kimúlsz a világból..Ha nem lehet úgy, ahogy akarod, akard úgy, ahogy lehet!Szerintem ugyanolyan esélyünk van nyerni a lottón, akár játszunk, akár nem.A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott...


Üzenetküldés
Hello ! Te is szereted a jó idézeteket ? Jó zenéket és sztárokat !? Akkor jó helyen wagy :D Bár tudjuk h ezzeket az idézeteket és képeket onnan szedtük ahonnan te is letudnád de örülj neki h kiwállogatuk a legjobbakat és ide raktuk egy helyre ! Jó szórako

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!